Behandlingsmetoder mot olika typer av smärta

Det är många människor som har problem med smärta i kroppen. Många har till exempel ett stillasittande jobb som kan leda till problem med rygg och axlar. Andra överbelastar eller snedbelastar muskler vi träning vilket kan leda till olika typer av sportskador. Vilket problem du än har är det dock väldigt viktigt att hitta orsaken till smärtan. Detta för att kunna hindra att det uppstår igen. Att helt enkelt att reda på hur man kan bli bättre och därmed förebygga vidare problem.

Hjälp av en naprapat

En naprapat behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär som har att göra med dina muskler och leder. De kombinerar olika typer av behandlingar som gör att du får mindre smärta i dina muskler, samt att du blir rörligare. En naprapat letar alltid efter den underliggande orsaken till din smärta.

Till exempel behöver huvudvärk inte sitta i huvudet utan kan komma till exempel från rygg eller axlar. Du får alltid en grundlig undersökning av dina muskler och leder innan man startar en behandling. Detta kan innebära till exempel justering av stela leder, akupunktur, triggerpunktsbehandling, och andra väletablerade behandlingsmetoder.

Så har du problem med dina muskler eller leder, kontakta Naprapatlandslaget.